Afbudspolitik

Betingelser for afbud

Jeg har selvfølgelig fuld forståelse for, at man kan blive syg og der kan ske ting, som man ikke selv er herre over, når det kommer til at skulle aflyse en tid i sidste øjeblik. Derfor er det også vigtigt, at I inden tidsbestillingen, sikre jer at læse det med småt, så I undgår unødvendige overraskelser.

I vil modtage en påmindelse om jeres kommende behandling på sms og e-mail dagen før behandlingen starter.

Ved alle behandlingerne (både store, som små) vil der være brugt tid og ressourcer på forberedelse og klargøring af din behandling, samt vil jeg reel heller ikke have en chance for at finde én til at overtage den aftalte tid, hvis afbuddet er sket indenfor 24 timer. Derfor håber jeg også på din forståelse, når der skal aflyses en tid hos mig.

Kommer man for sent til en behandling
Skulle du være i en situation, hvor du bliver forsinket til din behandling, anbefaler jeg dig at ringe eller skrive en sms 28 89 66 11 for at opdatere mig om din forsinkelse så hurtigt som muligt. Desværre vil behandlingens længde blive forkortet med den forsinkelse der burde være.

Er du forsinket i mere end 20 min betegnes dette som et afbud (indenfor 24 timer) og du vil derfor blive opkrævet 50% behandlingens pris. Samt vil vi sammen finde en ny tid til dig, så du kan få fuldt udbytte af hele behandlingen.

Er du blevet syg?
Hvis du vågner op og føler dig syg så ring til mig på 28 89 66 11 så hurtigt som muligt og vi bestiller en ny tid til dig. Skulle du møde op hos mig syg, så tillader jeg mig at bestille en ny tid til dig og sende dig hjem igen. Både for din, min og mine efterfølgende kunders skyld. Her vil det allerbedste for dig at være hjemme i din seng.

Afbud indenfor 24 timer
Skulle du af en eller anden grund blive forhindret og afbuddet sker indenfor de 24 timer påregnes der et gebyr på 50 % af behandlingens pris. Dette beløb forventes af være betalt via mobilpay til 972266 samme dag.

Positiv Coronatest indenfor 24 timer
Har du fået en positiv Coronatest indenfor 24 timer før din behandling påregnes et gebyr på 30 % af behandlingens pris. Dette er i stedet for de 50% som normalt ville være påregnet. Dette beløb forventes af være betalt via mobilpay til 972266 samme dag.

Ved udeblivelse
Ved udeblivelse bliver der opkrævet et gebyr på 100 % af behandlingens pris, som skal betales via mobilpay til 972266 samme dag. Det beløb skal være betalt før der kan bestilles en ny tid.

Afbud indenfor 24 timer skal ske via telefon 28 89 66 11

Alle andre afbud kan aflyses og flyttes via din ‘booking oversigt‘ på hjemmesiden. Husk at du skal være logget ind for at se og rette dine tider.