Resultater

Behandling information

𝗙𝗮𝘀𝘁 𝗸𝘂𝗻𝗱𝗲 igennem 2,5 år
𝗕𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴 Rejuvenate Infusion 75 min
𝗔𝗹𝗱𝗲𝗿 45

𝗛𝗲𝗹𝗵𝗲𝗱𝘀𝗼𝗽𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲
Jeg er kommet i Saras klinik i ca 2,5 år, og oplever det som den ultimative forkælelse. Stemningen i klinikken er altid skøn. Sara er, udover sine kompetencer, også virkelig sød og nærværende og rolig. Hun får mig intuitivt til at slappe fuldstændig af på briksen. Det er Ikke sjældent, at jeg falder i søvn under hendes hænder. Sara skræddersyr mine behandlinger, og hun indleder altid med at analysere min hud, hvorefter hun præcis ved, hvad den mest optimale cocktail er den dag. Sara forlader ikke behandlingsrummet under behandlingen. Mens en maske virke, giver hun eks. en håndmassage imens. Jeg har hendes fulde opmærksomhed i den tid jeg er hos hende. Den ultimative forkælelse.

Sara er super god til at vejlede, men er også meget fair, og jeg har aldrig følt mig presset til at købe. Sara har en dybdegående viden om hendes håndværk, og giver altid et grundig svar.

𝗩𝗶𝗿𝗸𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁?
JA! min hud er klart mere ensartet, stærkere og mere strålende og “mindre krøllet” end før mine behandlinger hos Sara.

𝗛𝘃𝗶𝗹𝗸𝗲 𝗴𝗼𝗱𝗲 𝗿å𝗱 𝘃𝗶𝗹 𝗱𝘂 𝗴𝗶𝘃𝗲 𝗵𝗮𝗺/𝗵𝗲𝗻𝗱𝗲, 𝗱𝗲𝗿 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘃𝗲𝗷𝗲𝗿 𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗹ø𝗯?
Bedste råd er, at følge Saras anvisninger. Hun lagde fra start ikke skjul på vigtigheden af hjemmerutiner ift en ny og bedre hud. Min erfaring er, at hvis jeg overholder mine rutiner til punkt og prikke, så kan der gå længere og længere tid mellem besøgene hos Sara.
Jeg indledte med et forløb med behandling hver 3. uge, i alt 6 behandlinger. herefter en behandling ca hver 4-6 uge i et års tid, og nu efter 2,5 år, kommer jeg hos Sara ca. en gang hver kvartal.

𝗛𝘃𝗶𝗹𝗸𝗲𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗸𝘁𝗲𝗿 𝗯𝗿𝘂𝗴𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗻𝘂?
Sara giver en super vejledning ift hvilke produkter og rutiner hun anbefaler. Hun er samtidig realistisk ift, at de færreste bare køber hele linjen på hylden ved første besøg. Hun udpegede to basisprodukter efter min første behandling, som var essentielle for nye gode rutiner passende til min hud.
Jeg har faktisk holdt mig til disse siden – for de virker.

𝗝𝗲𝗴 𝗯𝗿𝘂𝗴𝗲𝗿 𝗶 𝗱𝗮𝗴:

𝗕𝗥 𝗹𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗽𝟱𝟬𝗩 – dagligt, både morgen og aften.
𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻 𝗔𝗩𝗦𝗧 𝟱 (som jeg har bygget langsomt op fra 𝗔𝗩𝗦𝗧 𝟭).
Bruges morgen og aften – også som øjencreme
𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻 𝗥𝗼𝗹𝗹 𝗖𝗜𝗧 𝗿𝘂𝗹𝗹𝗲𝗿 – I en periode over flere måneder needlede jeg dagligt. Aktuelt needler jeg 3-4 gange ugentlig.
𝗕𝗥 𝗠𝗮𝘀𝗾𝘂𝗲 𝗩𝗶𝘃𝗮𝗻𝘁 + 𝗠𝗮𝘀𝗾𝘂𝗲 𝗩𝗜𝗣 𝗢𝟮 – Jeg bruger dem både hver for sig og i kombi. Gerne et par gange om ugen. Nogle gange dagligt over en kortere periode.

𝗛𝘃𝗮𝗱 𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗻𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝟯 𝗯𝗲𝗱𝘀𝘁𝗲 𝘁𝗶𝗽𝘀 𝗱𝘂 𝗵𝗮𝗿 𝗹æ𝗿𝘁 𝗵𝗼𝘀 𝗦𝗮𝗿𝗮 𝗟𝗼𝗿𝗲𝗻𝘁𝘀𝗲𝗻?
Det er svært at udpege 3 tips. Generelt har alle tips gjort noget godt. Men vejledning og tips til needling-rutine har gjort en forskel. Sara har altid et godt tip i ærmet, som fx. ved sidste besøg, hvor hun foreslog at sætte Masque VIP 02 på køl på inden brug.

Behandling information

Behandling Skin Infusion 60 min

Forløb Ja, han har fået 6 x 60 min behandlinger med 2 ugers interval imellem hver behandling

Der er mange punkter der skal falde på plads når man har akne og her er det vigtigt at man både fokusere på en udførlig hjemmeprogram sideløbende med disse behandlinger. Denne kunde har 6 x Skin Infusion behandlinger hvor vi har dybderenset, brugt 1-2 forskellige peels, høj frekvens for at komme i bund med udbrudende og påført en skræddersyet talg-regulerende SkinCocktail med lav frekvens sonoforese og pulserende iontoforese.

Behandling information

Behandling Rejuvenate Infusion 75 min

Dette strålende resultat er bare efter 1 behandling. Det er en behandling jeg vil anbefale at få minimun hveranden måned, samt et skræddersyet hjemmeprogram for at opretholde denne glød langvarigt. Effekten af denne behandling vil blive ved de næste 2-3 mdr.

Behandling information

Behandling Rejuvenate Infusion 75 min

Forløb Ja, hun har fået 6 x 75 min behandlinger med 3 ugers interval imellem hver behandling og efterfølgende vedligeholdelse

Behandling information

Behandling Skin Infusion 75 min

Forløb Ja hun har fået 6 x 75 min behandling

Efter bare 1-2 behandlinger kunne vi tydeligt se, hvordan huden ændrede sig og fik mere liv. Der er blevet arbejdet med dybderens, peeling, en skræddersyet højt koncentreret SkinCocktail, Mikrostrøm og manuel massage i denne behandling. Resultatet er er efter 6 x behandlinger.

Behandling information

Behandling Rejuvenate Infusion 75 min

Dette strålende resultat er bare efter 1 behandling. Det er en behandling jeg vil anbefale at få minimun hveranden måned, samt et skræddersyet hjemmeprogram for at opretholde denne glød langvarigt. Effekten af denne behandling vil blive ved de næste 2-3 mdr.