Har du normal hud eller hud der ikke driller?

Har du normal hud eller hud der ikke driller?

 

Hudtesten

Har du taget hudtesten, og fundet frem til at du har normal hud, så vil du her få nogle generelle råd til hvordan du kan gribe din hudtype an. Har du endnu ikke taget testen, så læs om den her (indsæt link).

Behandling af normal hud

Hvordan føles det at være genstand for mange personers misundelse? Dét må du med den balancerede, normale hudtype vide alt om – og hvor er det dejligt (ja altså ikke for alle os andre, men for dig). Du behøver ikke gøre så meget andet end følgende: (morgen) rens, antioxidant serum, dagcreme, SPF og (aften) 2x rens, antioxidant serum, natcreme. En ugentlig peeling med en AHA-syre ville også gøre godt. Har du lyst til at tilføje yderligere kan du gøre det.

Et godt råd er dog også at passe på med at gå all in på en masse produkter samtidig, som kan irritere huden (vitamin a, vitamin c, syre etc.), blot fordi din hud måske føles i stand til at håndtere det. Det kan være vejen til reaktiv og sensitiv hud, så tag dine forbehold selv hvis du har en godt balanceret hudtype.

 

Hjælper det at drikke en masse vand

Nej. Naturligvis er vand helt essentiel for kroppen, herunder huden. Men forskning har vist at dét at drikke vand ikke har indflydelse på hvor meget fugt der er i huden, og faktisk er der ikke den store forskel i hvor fugtet huden er, om man har tør hud, fedtet eller normal hud.[1]

 

 

Videnskabelige kilder

[1] “Dry skin treatment”, www.paulaschoice-eu.com, besøgt 14.8.2020

 

 

 

Sharajé Thomasen
Vores Skin Talk ekspert

Sharaje vil igennem Skin Talk hjælpe dig med at finde reelle fakta’er omkring, hvad der er klinisk bevist til at kunne virke, forklare os det i ‘menneskesprog’ som vi meget bedre kan forstå og vil endda selv igennem denne blog teste behandlinger, produkter af for dig.

Følg hende på instagram her @sharaje.real.skin.talk

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.