Kundens udtalelse om behandlingsforløb

Hvad var din helhedsoplevelse?

Jeg er kommet i Saras klinik i ca 2,5 år, og oplever det som den ultimative forkælelse. Stemningen i klinikken er altid skøn. Sara er, udover sine kompetencer, også virkelig sød og nærværende og rolig. Hun får mig intuitivt til at slappe fuldstændig af på briksen. Det er Ikke sjældent, at jeg falder i søvn under hendes hænder. Sara skræddersyr mine behandlinger, og hun indleder altid med at analysere min hud, hvorefter hun præcis ved, hvad den mest optimale cocktail er den dag. Sara forlader ikke behandlingsrummet under behandlingen. Mens en maske virke, giver hun eks. en håndmassage imens. Jeg har hendes fulde opmærksomhed i den tid jeg er hos hende. Den ultimative forkælelse.

Sara er super god til at vejlede, men er også meget fair, og jeg har aldrig følt mig presset til at købe. Sara har en dybdegående viden om hendes håndværk, og giver altid et grundig svar.

Virker det? 

JA! min hud er klart mere ensartet, stærkere og mere strålende og “mindre krøllet” end før mine behandlinger hos Sara.

Hvilke gode råd vil du give ham/hende, der overvejer et forløb?

Bedste råd er, at følge Saras anvisninger. Hun lagde fra start ikke skjul på vigtigheden af hjemmerutiner ift en ny og bedre hud. Min erfaring er, at hvis jeg overholder mine rutiner til punkt og prikke, så kan der gå længere og længere tid mellem besøgene hos Sara.
Jeg indledte med et forløb med behandling hver 3. uge, i alt 6 behandlinger. herefter en behandling ca hver 4-6 uge i et års tid, og nu efter 2,5 år, kommer jeg hos Sara ca. en gang hver kvartal.

 

 

Hvilke produkter bruger du nu ?

Sara giver en super vejledning ift hvilke produkter og rutiner hun anbefaler. Hun er samtidig realistisk ift, at de færreste bare køber hele linjen på hylden ved første besøg. Hun udpegede to basisprodukter efter min første behandling, som var essentielle for nye gode rutiner passende til min hud.
Jeg har faktisk holdt mig til disse siden – for de virker.

Jeg bruger i dag:

BR Lotion P50V
dagligt, både morgen og aften.

Environ AVST 5
(som jeg har bygget langsomt op fra AVST 1). Bruges morgen og aften – også som øjencreme

Environ Roll CIT 0.1mm
I en periode over flere måneder needlede jeg dagligt. Aktuelt needler jeg 3-4 gange ugentlig.

BR Masque Vivant + Masque VIP02
Jeg bruger dem både hver for sig og i kombi. Gerne et par gange om ugen. Nogle gange dagligt over en kortere periode.

Hvad er dine top 3 bedste tips du har lært hos Sara Lorentsen Skin Expert?

Det er svært at udpege 3 tips. Generelt har alle tips gjort noget godt. Men vejledning og tips til needling-rutine har gjort en forskel. Sara har altid et godt tip i ærmet, som fx. ved sidste besøg, hvor hun foreslog at sætte Masque VIP 02 på køl på inden brug.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *