Mød vores nye Skin Talk Blogger Sharajé Thomasen

Glæd dig til møde Sharajé
– Vores nye Skin Talk ekspert!

 

“Jeg er så glad for at kunne præsentere dig for hende og al hendes enorme viden omkring hudpleje, ingredienser og alt fra hvad der virker og hvad ikke virker.

Hun har en ligeså nørdet tilgang til hudpleje, som jeg selv har og er heller ikke bange for at stille kritiske spørgsmål til den måde vi idag vælger at markedsføre hudpleje mærker på.

Sharaje vil igennem Skin Talk hjælpe dig med at finde reelle fakta’er omkring hvad der klinisk er bevist til at kunne virke, forklare os det i ‘menneskesprog’, vil selv igennem denne blog teste behandlinger, produkter af for dig.” – Sara Lorentsen

Fortæl lidt om dig selv ? 

Mit navn er Sharajé Thomasen, og jeg er født og opvokset i Odense hvor jeg stadig bor. Jeg har to børn, Malou fra 2017 og Liam fra 2019.

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund ? 

Jeg har læst jura på Syddansk Universitet hvor jeg dimitterede i 2014. Jeg er siden da gået i arbejds- og ansættelsesrettens veje, og arbejder pt. som personalejurist på Syddansk Universitet..

“Jeg blev BESAT! På en weekend havde jeg læst alle hendes blogposts, og jeg bestilte straks en serum med A-vitamin.

Hvorfra kommer interessen for hudpleje ?

Som ung kæmpede jeg med super fedtet hud, og jeg følte at jeg prøvede alt. Scrubs, skummende renseprodukter, matterende hudpleje (av, av og AV). Intet virkede – for jeg anede simpelthen ikke hvad jeg lavede, og de råd der fulgte med i magasiner etc. var helt forkerte. Én dag stødte jeg tilfældigvis på Caroline Hirons’ blog. Jeg blev BESAT! På en weekend havde jeg læst alle hendes blogposts, og jeg bestilte straks en serum med A-vitamin. Alle de forfærdige produkter jeg havde brugt tidligere, smed jeg direkte i skraldespanden.

Inden for 6 mdr. – no joke – var min hud normaliseret. Jeg vidste dér at jeg havde fundet en ny passion som jeg nok aldrig ville kunne slippe igen.

Hvordan stødte du på Sara Lorentsen ? 

En tidligere kollega mødte en dag ind, og havde en GLOW som hun ikke før havde haft. Vi flokkedes alle om hende (jeg overdriver ikke, det var arbejdsplads hvor vi primært var kvinder). Hun blev straks afkrævet svar på hvad hun havde gjort siden sidst vi så hende. Hun fortalte om Sara og jeg bookede straks en tid! Efter selv at have været til behandling ved Sara var jeg ikke i tvivl om, at jeg var stødt på én af de mest kompetente kosmetologer! The rest is history, som man siger.

Hvad er visionen for denne Skin Talk blog ?

Der findes mange blogs derude. Visionen for denne blog er, at forene videnskab med det lidt lettere læselige blog-format. Altså vil alle blog posts være baseret på videnskabelige artikler, eller baseret på kilder som jeg mener selv har en solid videnskabelig baggrund. Kilderne vil blive oplistet på hvert blog post, og dermed gives også mulighed for, at læseren selv kan læse videre om det enkelte emne, hvis læseren er lige så nørdet som Sara og jeg.

“Der findes mange blogs derude. Visionen for denne blog er, at forene videnskab med det lidt lettere læselige blog-format.”

Hvilke personer/blogs/instagrammer inspirere dig ? 

Det er svært kun at vælge en håndfuld, men hvis jeg skal koge det ned, bliver det:

Daniel Clary – (insta: Culturedbeautyguru).

Her får du også de mere videnskabstunge opslag.

Andy Millward – (insta: andymillward_)

En super dygtig engelsk kosmetolog, som laver mange informative IGTV’s.

Michelle Wong – (insta: Labmuffinbeautyscience).

 

Hos Michelle finder du tung videnskab, serveret i let optagelige bidder.

Paulas Choice.

 

Fantastisk hjemmeside fyldt med brugbare informationer.

PubMed – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/

 

Min foretrukne hjemmeside at finde videnskabelige artikler på.

Hvordan vil du beskrive din egen hud og hvad er dine favorit produkter ?

Jeg har overordnet set hvad man vil kalde en normal hudtype. Jeg kan dog til tider lide af lidt rødmen, tilstoppede porer og dehydrering. Mine produkter ændrer sig delvist afhængig af årets sæsoner, men hvis jeg skal nævne mine ride or die top 3 produkter, så bliver det:

  1. Biologique Recherche Lotion P50. Denne fås i 4 forskellige varianter, så der vil helt sikkert være én til dig uanset din hudtype/dine behov. Det er flydende guld!
  2. Environ C-Quence serum og Environ Concentrated Retinol serum. Jeg mixer disse to produkter, så derfor tæller de som én (læs: det er simpelthen umuligt for mig at holde mig til 3 top produkter…). A-vitamin, antioxidanter og peptider. Jeg bliver varm om hjertet bare ved at tænke på alle disse lækre ingredienser sammen.

  3. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA. Denne dagcreme er perfekt hvis du ønsker en barriereforstærkende og fugtgivende creme.
  4. Det er desværre umuligt ikke at snige ét ekstra produkt ind. Alturist Dermatologist Sunscreen SPF 30. Den absolut perfekte solcreme til ansigt, hals og decollité, hvis du samtidig gerne vil kunne lægge en fejlfri makeup.

Der er MANGE flere produkter som burde være på denne liste, men hvis jeg med hånden på hjertet skal nævne mine top produkter i sådan en begrænset liste, så bliver det disse.

“Jeg er så spændt på at starte denne blog op, og håber at jeg kan servere dig al den viden du begærer.

 

Skriv endelig alle de ønsker du har til emner, og så lover jeg dig at jeg kommer til at gå dem alle igennem!”

 

– Sharajé

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *