“Sara er kosmetolog og med sine mange års erfaring en af Danmarks førende mikrostrømspecialister.

 

Hun har stiftet sit eget skønhedsmærke OBSIDO® SKIN og vandt med sin professionelle og resultatskabende tilgang årets skønhedsbehandling i 2018.

 

Sara’s unikke måde at skræddersy behandlinger på er en stor inspirationskilde for andre kosmetologer.”

 

–  Danish Beauty Award 2023

“Kort sagt, rejsen gjorde, at jeg så
ansigtsbehandlinger på en helt ny
måde!”

 

– Sara Lorentsen

 

Jeg hedder Sara Lorentsen og er ejer af virksomheden Sara Lorentsen Skin Expert, som jeg startede i 2017.

For at få den kosmetolog- og ekspertviden, jeg har i dag, tog jeg på CIDESCO kosmetologskole i København og derefter til England, hvor jeg blev uddannet ‘the Steiner-way’, som vi der gik der, internt har kaldt det. Det er en meget serviceorienteret uddannelse, som forbedrer og løfter niveauet af dig som behandler.

De seksstjernede yachtskibe Seabourn og Silversea, som jeg kom på, gav rigtig mange spændende oplevelser med sig. Det var en fantastisk tid på to år med tre forskellige yachtskibe.

Jeg fik et indblik i, hvad der sker i verden i denne skønhedsbranche, øget bevidsthed om kvalitet og viden om, hvordan man kombinerer forkælende spabehandlinger med høj service og medi-kosmetiske resultater.

 

Efter de to år med mange oplevelser, bestemte jeg mig for at søge nye udfordringer og rejste til London.

I London arbejdede jeg i en high-end klinik i Knightsbridge, hvor jeg hurtigt fik noget ansvar og muligheden for at afprøve de allerbedste ikke-invasive behandlinger jeg hidtil havde prøvet. Dér fik jeg kendskab til både mikrostrøm, LED og andre elektriske impulser, som jeg bruger i dag, samt unikke massage teknikker og yderst effektive hudplejeprodukter.

Mine kunder var kendte, forretningsfolk og medlemmer af den royale familie, som alle vidste præcis, hvad de ville have. Jeg tog alt den viden til mig og begyndte at skabe mine egne behandlinger, som mine kunder elskede.

De kunne nemlig se resultatet med det samme!

I 2017 flyttede jeg tilbage til Danmark og begyndte at undervise hos Environ Skin Care, alt imens jeg stadig pendlede til Knightsbridge for at behandle og undervise mine kollegaer i de teknikker jeg havde lært.

I 2018 åbnede jeg et lille sted i Vejle og deltog i Danish Beauty Award, hvor jeg var så heldig at vinde prisen forÅrets Skønhedsbehandling 2018‘.

På det tidspunkt havde jeg ikke rigtig indset, at det jeg havde lavet, var noget specielt. Det skiftede, da jeg vandt prisen. Det gav mig modet til at prøve noget, som andre måske ikke turde.

2020 bliver året, hvor hele OBSIDO SKIN konceptet begynder at blomstre under covid nedlukningen. Det er som om, at der er en helt ny verden, der åbner sig op med muligheder for helt nye innovative måder at behandle på.

Hvordan kan vi gøre det bedre? Hvordan kan vi hjælpe flere når man ikke kan komme ind til behandlinger? Har vi redskaber derhjemme der er gode nok som vi også kan bruge i vores professionelle behandlinger? Hvad nu hvis vi gjorde sådan her i stedet?

Jeg kunne ikke få tankerne ud af mit hoved, så sammen med mine venner testede, afprøvede og finpudset vi produkter, indtil jeg endte med at skabe 3 fantastiske produkter, som kunne bruges både i behandlerrummet og derhjemme.  

I 2022 blev OBSIDO SKIN produkterne endelig lanceret og det tog hurtigt fart. Produkterne har vundet stor popularitet hos både kosmetologer, webshops og kunder,

OBSIDO SKIN kan i dag købes i Danmark, England, Sverige, Tyskland, Grækenland, Australien og USA.