Om Sara Lorentsen

 

Om Sara Lorentsen

 

Sara Lorentsen har rejst verden rundt, som international kosmetolog og behandlet prominente og trænet kosmetologer i sine egne signaturbehandlinger i Pisa, Italien og London.

 

Yacht

 

Karrieren begyndte da hun efter sin CIDESCO uddannelse blev udtaget til at arbejde på tre af de mest luksuriøse 6-stjernede yacht skibe – Seabourn Legend, Silversea Cloud og Seabourn Sojourn.

 

London

 

Derefter flyttede hun til London, hvor hun forsatte som Senior Beauty Therapist i en high-end beauty salon i Knightsbridge. I 2015 tog hun tilbage til det jyske, men forsatte samarbejdet med beauty salonen i Knightsbridge i halvandet år efter.

En uge efter hun var kommet hjem fra London, blev hun efterspurgt til at undervise Holly Candy’s private behandler i Pisa i dem hun havde udført på hende i London. Disse skræddersyet behandlinger skulle bruges til lanceringen af deres luksuriøse yacht 11.11 til Monaco yachtshow i 2015.

 

Atelier i Vejle

 

I dag har Sara åbnet sit eget hudplejeatelier i Vejle, hvor hun udfører sine signaturbehandlinger med det anerkendte sydafrikanske mærke, Environ og det luksuriøse franske mærke Biologique Recherche.

Derudover arbejder hun, som konsulent og underviser for mbh Derma Supply, hvor hun vejleder og rådgiver Environ forhandlere.