Vi matcher konkurrenternes priser
både online og i fysisk butik

 

Hos Sara Lorentsen Skin Expert udvider vores service således, at du nu har mulighed for at prismatche dine hudplejeprodukter i tilfælde af, at du finder varen billigere hos en anden autoriseret forhandler.

Sådan gør du

  1. Du finder et produkt fra vores online shop til en billigere pris på en anden dansk autoriseret forhandler, enten online eller i en fysisk butik
  2. Skriv “Prismatch” i emnefeltet i en e-mail
  3. Kopier deres hjemmeside adresse og link produktet til info@saralorentsen.com

Vi vil behandle din henvendelse indenfor 24 timer, således at du kan kan købe produktet til den bedste pris, og stadig nyde godt af vores professionelle service.

Betingelser for prismatch

Garantien for at du kan få prismatch er kun gældende, hvis det er en dansk autoriseret forhandler, der sælger samme produkter med samme mærke til en billigere pris på det pågældende handelstidspunkt. Både i fysisk butik eller online.

Gælder kun, hvis:

  • produktet er på lager på det pågældende handelstidpunkt hos os og den anden forhandler
  • den reduceret pris er gældende på handelstidspunket
  • det er en dansk forhandler med CVR og ikke er beliggende i udlandet

Gælder ikke, hvis:

  • forhandleren har produktet til salg i en begrænset tidsperiode, såsom spottilbud, lancerings-/åbningstilbud eller fødselsdagstilbud
  • forhandleren har produktet til salg i begrænset antal
  • forhandleren har tydelige prisfejl/tastefejl på deres hjemmeside

Vi vil altid gerne sørge for, at I bliver taget i hånden hele vejen igennem både fra den professionelle vejledning til det afsluttende køb.