Resultater

Aldringstegn

 

Efter bare 1-2 behandlinger kunne vi tydeligt se, hvordan huden ændrede sig og fik mere liv. Der er blevet arbejdet med dybderens, peeling, en skræddersyet højt koncentreret SkinCocktail, Mikrostrøm og manuel massage i denne behandling. Resultatet er er efter 6 x behandlinger.

 

Pigmentering

 

Billedet her er fra 4 behandlinger i et forløb på 6.
Som du kan se så har vi nået meget allerede efter så kort tid. Der er blevet arbejdet med 2 forskellige peelinger, needling og en koncentreret pigmenterings SkinCocktail sammen med lav frekvens sonforese og pulserende intoforese

 

Akne udbrud

 

Der er mange punkter der skal falde på plads når man har akne og her er det vigtigt at man både fokusere på en udførlig hjemmeprogram sideløbende med disse behandlinger. Denne kunde har 6 x Skin Infusion behandlinger hvor vi har dybderenset, brugt 1-2 forskellige peels, høj frekvens for at komme i bund med udbrudende og påført en skræddersyet talg-regulerende SkinCocktail med lav frekvens sonoforese og pulserende iontoforese.

 

Strålende glød

 

Dette strålende resultat er bare efter 1 behandling. Det er en behandling jeg vil anbefale at få minimun hveranden måned, samt et skræddersyet hjemmeprogram for at opretholde denne glød langvarigt. Effekten af denne behandling vil blive ved de næste 2-3 mdr.